"Temiz Yarınlar Okullardan Başlar" Projesi Kapsamında Ortaokul Öğrencilerine Hijyen Eğitimi Verildi

Opet ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak girişimi olan "Temiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi kapsamında, ortaokul öğrencilerimize önemli bir hijyen eğitimi verildi. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilere kişisel temizlik, hijyenik yaşam alışkanlıkları ve enfeksiyon önleme konularında bilgi verildi. Eğitimler, hijyenin önemini vurgulamanın yanı sıra öğrencilere pratik bilgiler de sağladı. Ellerin doğru şekilde yıkanması, hijyenik tuvalet alışkanlıkları, sağlıklı beslenme ve genel temizlik konularında öğrencilere rehberlik edildi. Projenin amacı, öğrencilerin hijyen konusundaki bilinç düzeyini artırarak daha sağlıklı bir gelecek için temel atmak ve bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmaktır. Opet ve Milli Eğitim Bakanlığı, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerine ve toplumun genel hijyen standartlarını yükseltmeye yönelik bu önemli işbirliğini sürdürmeye devam edecek.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 13:53 - Görüntülenme: 48