TechAnkara Maker Hackidhon Teknoloji ve Kodlama Yarışması'na 2 Takım ile Katılıyoruz

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Bilişim Garajı ve TED Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan "TechAnkara Maker Programı Hackidhon Teknoloji ve Kodlama Yarışması"na başvurular başladı. Bu önemli etkinlik kapsamında, okulumuzdan "İcat Peşindeyiz" ve "Beyaz Şapkalı Hackerlar" takımları da yer alacak.

Takımlarımız, teknoloji ve kodlama alanında yaratıcılıklarını konuşturarak başvurularını yapmış ve kodlama çalışmalarına başlamış durumda. Yarışma, katılımcılara teknoloji dünyasında yeni fikirler geliştirme ve bu fikirleri hayata geçirme fırsatı sunacak.

Öğrencilerimiz, "İcat Peşindeyiz" ve "Beyaz Şapkalı Hackerlar" takımlarıyla yarışmaya hazırlanırken, teknoloji ve kodlama alanındaki yeteneklerini sergileme ve yeni beceriler edinme fırsatı bulacaklar. Bu yarışma, öğrencilerimize yenilikçilik, işbirliği ve problem çözme becerilerini geliştirme imkanı sunarak onların geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacak.

Bizler de okul olarak takımlarımıza destek olmaya devam edecek, onların başarılarına gururla tanıklık edeceğiz. Başvurumuzu yapmış olan takımlarımıza başarılar dileriz.

28-04-202428-04-202428-04-202428-04-202428-04-2024

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 16:02 - Görüntülenme: 20