T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ONAYLI ISBN SAHİBİ MAD MATH KİTABI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TANITILDI

Okulumuzun yürüttüğü DAHA EKOLOJİK VE DİJİTAL MATEMATİK adlı 2022-2-TR01-KA210-SCH-000099969 numaralı projenin  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylı ve ISBN sahibi MAD MATH isimli kitabını tanıtmak ve takdim etmek üzere Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin GÜNAYDIN beraberinde öğretmen ve öğrencileri ile İlçe Müdürümüz Sayın Serap YILMAZ 'a ziyarette bulundular.Proje çalışmalarından ve proje sonuçlarından bahseden proje ekibine Gölbaşı İlçe  Milli Eğitim Müdürü Sayın Serap YILMAZ başarılarının devamını dileyerek, eğitim öğretim için yapılan MAD MATH gibi yenilikçi çalışmaları daima desteklediklerini, bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.

06-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 20:37 - Görüntülenme: 26