Erasmus Projelerimizin Final Tanıtım Toplantısı Başarıyla Gerçekleştirildi

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, son zamanlarda gerçekleştirdikleri projelerle dikkat çekiyor. Okulun koordinatörlüğünü üstlendiği "DAHA EKOLOJİK VE DİJİTAL MATEMATİK (MAD MATH)" isimli KA210 ve "DİJİTALLEŞEN DÜNYADA WEB 3.0 ARAÇLARININ YENİLİKÇİ EĞİTİME ENTEGRE EDİLMESİ (D3YE)" isimli KA121 türünde uluslararası Erasmus+ projelerinin öğrencileri, güçlerini birleştirerek hazırladıkları final tanıtım toplantısını başarıyla gerçekleştirdiler.

Toplantıya, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Uluslararası ARGE Birimi’ni temsil eden Sayın Ali ERGÜN'ün katılımı, etkinliğe ayrı bir anlam kattı. Sayın Ali ERGÜN  öğrencilere verdiği destekle etkinliğe önemli bir katkı sağlarken, öğrenciler de sundukları etkileyici sunumlar ve videolarla göz doldurdular.Öğrencilerin yapay zeka ile oluşturdukları rap müzik tarzında şarkıları, hem Web 3.0 araçlarını kullanmaları bakımından güzel bir örnek teşkil etti hem de dinleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Proje  tanıtımlarının ardından öğrencilere katılım sertifikaları ve Europass belgelerinin takdim edildi.

Her iki proje öğrencilerini tebrik eder, gelecek projelerinde de başarılarının devamını dileriz.

08-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 15:03 - Görüntülenme: 16