Nis

Deneyimli yönetici ve öğretmen kadromuz, kendine has okul iklimi ve kültürü, nitelikli ve lider okul olmaya yönelik özgün projeler, Kur'an ve sünneti esas alan bir dini eğitimi , yoğunlaştırılmış İngilizce ve Arapça dil eğitimleri ile bizler 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na hazırız. 9. sınıfa başlayacak erkek öğrencilerimiz; aydınlık yarınlar için sizleri de okulumuza bekliyoruz.

Tanıtım videomuz, afişimiz ve  broşürümüz :

Nis

Deneyimli yönetici ve öğretmen kadromuz, kendine has okul iklimi ve kültürü, nitelikli ve lider okul olmaya yönelik özgün projeler, Kur'an ve sünneti esas alan bir dini eğitimi , yoğunlaştırılmış İngilizce ve Arapça dil eğitimleri ile bizler 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na hazırız. 5. sınıfa başlayacak erkek öğrencilerimiz; aydınlık yarınlar için sizleri de okulumuza bekliyoruz.

Tanıtım videomuz, afişimiz ve  broşürümüz :

Nis

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı 5. sınıfa başlayacak ve okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz için 25.Mayıs.2023 Cumartesi günü saat 10.00'da 'Okula Kabul Sınavı' gerçekleştirilecektir. Son başvuru 24.Mayıs.2023 tarihindedir. Başvuru formumuz aşağıda mevcuttur.Başvuru için sayfanın sonunda bulunan afişteki karekodu okutunuz ya da TIKLAYINIZ.

Başvuru formumuz aşağıda da mevcuttur.

Nis

Okulumuzun eğitim-öğretim faaliyetlerini daha yakından takip etmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve ortak hedeflerimiz doğrultusunda iş birliği yapmak adına düzenleyeceğimiz veli toplantısına sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

11/09/2023 TARİHLİ DERS PROGRAMIMIZ

Ock

Sevgili veliler ve öğrencilerimiz, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini yarın tamamlıyoruz. Öğrencilerimiz yarın 09:30'da okulda olsunlar. Karneleri 10:00'da dağıtıp 10:30'da ise tören yapacağız.