Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

SEĞMENLER MAH. 3264 SK. NO 2 GÖLBAŞI / ANKARA
Vizyon
MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ ÖZÜMSEYEREK BİLİMİ REHBER EDİNEN ÖNDER RUHLU BİREYLER YETİŞTİRMEK
Misyon
ÇAĞIN PROBLEMLERİNE ALTERNATİF VE GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLEN ERDEMLİ NESİLLERİN YETİŞMESİNE İMKÂN SAĞLAMAK
Başarılar
İlçe ve il spor müsabakaları ( Bocce, Dart, Masa Tenisi Birincilikleri ) e-Twinnig Okulu Belgesi e-Safety Altın Etiketi İki Erasmus+ Projesi Türk Patent Enstitüsü tarafından tescilli ürünler Kendi süreli ürünlerimiz (e-Dergimiz Küfe ve e-Gazetemiz Asımın Nesli)
Doğal Gaz
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Ulaşım
Kızılay ve Ulus´tan hareket eden TOKİ minibüsleri, 195 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca Gölbaşı Belediyesi´nin ücretsiz Gölbaşı-Toki servisleri ile de okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz, Güney yönüyle Ankara ve Gazi Üniversiteleri Yerleşkelerine,Güneybatı istikameti ile Mogan Gölüne, Kuzey Batı cephesiyle de Eymir Gölüne nazır, çevresi tamamen açık, nezih bir mekanda olup, hemen yanı başında Gölbaşı´nın en büyük hastanesi ve yerleşim sitelerinin arasında tamamen farklı bir kampüsün merkezi olmaya namzettir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Eğitim Kurumumuz Ankara il merkezine 20 km. ilçe merkezine ise yaklaşık 1 km. mesafededir.
SINAVLI ÖĞRENCİ:30 SINAVSIZ ÖĞRENCİ:68
LGS Taban Puanı:ilk yerleşimde 249,65. Tavan Puanı:405