Hüseyin GÜNAYDIN - Okul Müdürü

-1972 Yılında Beyşehir´de doğdum.

-1994 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun oldum.

-1994 yılında Hakkâri´ de görevime başladım.

-1996-1999 Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalında tezli Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.

-1997 - 2001 yılları arasında MEB Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı Ölçme ve Değerlendirme Şubesi, Sosyal Bilimler Komisyonunda madde yazarlığı görevinde bulundum.

-2000 yılında MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi Coğrafya Öğretmeni olarak kadro aldım.

-2001- 2006 yılları arasında yurt dışı öğretmenlik sınavını kazandım ve Cidde Uluslararası Türk Okuluna Coğrafya Öğretmeni olarak 5 yıllığına görevlendirildim. Görevim süresince okulda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundum.

-2006 yılında Yurtdışı görevimi başarıyla tamamlayarak MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi Coğrafya Öğretmeni olarak kurumda göreve başladım. Aynı Kurumun Strateji Geliştirme Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Planlama Koordinasyon ve Mevzuat Şubesinde görevlendirildim.

-2006 yılında Uzman Öğretmen oldum.

-2008 yılında Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğünde geçici personel olarak görev yaptım.

-2008-2010 yılında arasında MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Bilişim Hizmetleri Daire Başkanlığı, e- Eğitim ve Eğitim Portalı Şubesi, Sosyal Bilgiler Komisyonunda (öğrenim nesnesi oluşturma) alan uzmanı olarak görev yaptım. Ayrıca aynı şubenin İnceleme ve Değerlendirme Biriminde uzman olarak görevime devam ettim.

-15/06/2010 yılında kurumdaki görevimden ayrılarak aynı tarihte Pursaklar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım.

-2012-2017 yılları arasında Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atandım.

-2014 yılında Eğitim Yönetimi, Denetimi Planlaması, Ekonomisi alanında tezsiz yüksek lisansımı tamamladım.

-2017-2018 tarihleri arasında Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Okul Müdürlüğü görevinde bulundum.

-2018-2019 tarihleri arasında Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Kurucu Müdür/Okul Müdürlüğü görevinde bulundum.

-2019-2020 tarihleri arasında Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Programları ve Ders Kitapları Dairesi Kitap inceleme komisyonunda görev aldım.

-21.07.2020 tarihinde Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Okul Müdürlüğü görevine başladım.

-01.01.2023 tarihinden itibaren öğretmen kariyer basamakları kapsamında Başöğretmen ünvanını almaya hak kazandım.

-Halen görevime devam ediyorum.