T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / GÖLBAŞI - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sevgi Çiçeği İlkokulu'na Ziyaret: Okulumuzu Tanıttık

   Okulumuz yönetimi ve öğretmenleri, Sevgi Çiçeği İlkokulu'na gerçekleştirdikleri ziyarette, öğrencilere okulumuzu tanıtmak ve bilgilendirmek amacıyla etkinlik düzenlediler. Ziyaret sırasında Sevgi Çiçeği İlkokulu öğrencilerine, okulumuzun akademik ve sosyal imkanları, öğretmen kadrosu, ders programları ve sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere, okulumuzun faaliyetlerini ve başarılarını gösteren tanıtım videoları izletilerek, okulumuzun dinamik ve zengin eğitim ortamı hakkında görsel bir sunum yapıldı.

   Ziyaretimizde öğrencilere, okulumuzu daha yakından tanımaları ve bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanan tanıtım broşürleri ve kitap ayraçları dağıtıldı. Bu materyaller, öğrencilere okulumuzun sunduğu fırsatları inceleme ve gelecek eğitim hayatlarında bilinçli kararlar vermeleri konusunda yardımcı olmak üzere sunuldu.

   Sevgi Çiçeği İlkokulu'na gerçekleştirdiğimiz ziyarette, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ilgisi ve misafirperverliği bizleri son derece memnun etmiştir. Öğrencilerimize okulumuzu tanıtmak ve onlara bilgi vermekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Gelecek eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

30-04-202430-04-202430-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 13:38 - Görüntülenme: 20
  Beğen | 1  kişi beğendi