Şehit Meriç Alemdar Ortaokulu'na Ziyaret: Okulumuzun Olanakları Tanıtıldı

Okulumuz yönetimi ve öğretmenleri, tanıtım faaliyetleri kapsamında Şehit Meriç Alemdar Ortaokulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında öğrencilere, okulumuzun sunduğu olanaklar ve avantajlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Öğrencilere, okulumuzun akademik ve sosyal imkanları, öğretmen kadrosu, ders programları ve spor aktiviteleri gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrencilere, okulumuzun tanıtım broşürleri ve kitap ayraçları dağıtılarak, okulumuzun öne çıkan özellikleri hakkında bilgi edinmeleri sağlandı.

Bu ziyaret sayesinde, Şehit Meriç Alemdar Ortaokulu öğrencileri, okulumuzun sunduğu olanakları daha yakından tanıma fırsatı buldular. Tanıtım faaliyetlerinin, öğrencilerin gelecek eğitim hayatlarına bilinçli bir şekilde karar vermelerine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 13:35 - Görüntülenme: 14