OKULUMUZUN TARİHÇESİ

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında (07.12.2015 tarihinde) Şehit Sebahattin Koçak Anadolu İmam Hatip Lisesinden ayrılarak, Ankara Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi adını almıştır. Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu bulunmaktadır. Okulumuzda, 20 derslik, Pansiyon, Fizik Kimya Biyoloji Laboratuvarı, Fen Laboratuvarı, BT Laboratuvarı, Kütüphane, Mescid, Konferans Salonu, Spor odası, Yemekhane, Okul Aile Birliği Odası, Destek Hizmetleri Odası gibi mekânlarda  öğrencilerimize eğitim ve öğretim hizmetleri verilmektedir.

Okulumuz bünyesinde Açık İmam Hatip Lisesi bulunmaktadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılından itibaren Proje Okulu bünyesine alınmıştır.

Yayın: 07.05.2020 - Güncelleme: 05.05.2023 14:40 - Görüntülenme: 1103