Okulumuzun Örnek Çalışmaları Anadolu Gazetesi Manşetinde

Okulumuzda gerçekleştirilen örnek çalışmalar, Anadolu Gazetesi'nin manşetinde yer aldı. Okulumuzun başarılı projeleri ve etkinlikleri, yerel basının da ilgisini çekerek geniş kitlelere duyuruldu. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul yönetiminin gayretli çalışmaları, toplumda olumlu bir etki yaratırken, aynı zamanda başarılarını da ön plana çıkardı. Okulumuz, eğitimde kaliteli ve öncü bir kurum olarak adından sıkça söz ettirirken, öğrencilerimize de ilham veriyor. Anadolu Gazetesi'nin manşetinde yer alan haber, okulumuzun örnek çalışmalarını ve başarılarını daha geniş bir kitleye duyurarak toplum nezdinde takdir topladı. Okulumuz adına gurur verici olan bu haber, gelecekteki çalışmalarımıza daha da büyük bir motivasyon ve azimle devam etmemize vesile olacak.

Okulumuzun örnek çalışmalarını Anadolu Gazetesi'nin manşetinde görmekten dolayı gururluyuz ve bu başarıyı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

22-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 12:07 - Görüntülenme: 13