OKUL E-DERGİMİZ KÜFE'NİN İLK SAYISI ÇIKTI

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte hazırladığımız okul e-dergimiz yayında! Dergimizin adı, "Küfe". Hem manasından hem de okulumuza adını veren Mehmet Akif Ersoy'un şiirinden mülhem bu ismi verdik dergimize. Bu küfeyi, en azından her dönemde bir kez, okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleriyle beraber doldurarak sizlere sunmaktır arzumuz. 2023 yılı Ocak ayında çıkardığımız dergimiz tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle inşallah onuncu, yüzüncü sayısına ulaşacak ve okulumuzun gurur kaynağı olacaktır.

Derginin oluşturulmasında desteğini esirgemeyen kıymetli müdürümüz Tarkan ATASAYAR'a, dergimizin yayın editörü değerli öğretmenimiz Yunus Servet GÜNGÖRDÜ'ye ve derginin oluşturulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dergimizin ilk sayısına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın: 03.03.2023 - Güncelleme: 03.03.2023 14:15 - Görüntülenme: 136