Öğrencilerimiz Okul Bahçesinde Toplum Hizmeti Çalışmalarıyla Ağaç Bakımını Üstlendi

Öğrencilerimiz, toplum hizmeti çalışmaları kapsamında okul bahçesindeki ağaçların bakımını üstlendi. Ellerindeki sevgi ve sorumlulukla, öğrencilerimiz ağaçların sulamasını, budamasını ve genel bakımını gerçekleştirdi. Toplum hizmeti çalışmaları, öğrencilerimize çevre bilinci kazandırmak ve topluma faydalı olma duygusunu aşılamak amacıyla düzenleniyor. Öğrencilerimizin gösterdiği özveri ve çaba, okul bahçesinin yeşil ve bakımlı görünümüne katkı sağlarken, aynı zamanda çevre duyarlılığının önemini vurguluyor. Okul yönetimi olarak, öğrencilerimizin toplum hizmeti çalışmalarına gösterdikleri ilgi ve katılımları takdirle karşılıyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin kişisel gelişimine önemli katkılar sağlarken, topluma duyarlı bireyler olarak yetişmelerine de yardımcı oluyor.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 13:49 - Görüntülenme: 40