T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / GÖLBAŞI - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2022

Mrt

Mrt

Öğrencilerimizin LGS ve TYT'ye hazırlanmalarına destek olmak için 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı uygulanmıştır.

Mrt

Şbt

12. sınıf öğrencilerimiz Hedef Yks 2022 Projesi kapsamında Eba Akademik Modülü'nden online deneme sınavı oldular.

Şbt

Öğrencilerimize üniversiteye hazırlık sürecinde etkin bir şekilde destek olmak için yürüttüğümüz Hedef Yks 2023 Projesi, okulumuz konferans salonunda 11. sınıf öğrenci velilerimize okulumuz müdür yardımcısı Tahir Yüksek tarafından tanıtıldı.

Şbt

Hedef YKS 2023 programı öğretmenlere tanıtıldı, 11. Sınıf derlerslerine giren meslek dersleri dahil tüm öğretmenler ve 11.sınıf öğrencileri yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Ock

2022-Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ), 27 Mart 2022 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 13 Ocak - 09 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak 13 Ocak 2022 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Canan ÖZÜN tarafından 12 Kasım 2021 tarihinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için 'Hedef Belirleme ve Motivasyon ' semineri verilecektir.

Mrt

Hedef 2022 için 11.sınıf öğrencileri ile bugün mavi salonda toplantı yaptık. Öğrencilerimize öğrenci koçluğu, hedef belirleme, sınav sistemi ve akademik çalışmalar hakkında müdür yardımcısı Mahmut Yıldırım başkanlığında ,okul rehber öğretmeni Tuğba Yılmaz ve okul proje koordinatörü Ebubekir Sağır tarafında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.