Atık İlaç Malzemelerinden Sanatsal Çalışmalar

Okulumuzun teknoloji tasarım öğretmeni Elif Akançay ve öğrencileri, çevre dostu bir yaklaşımla atık ilaç malzemelerini sanatsal eserlere dönüştürdü. Bu özgün proje, atık malzemelerin geri dönüşümü ve sanatın birleşiminden oluşuyor. Öğrenciler, öğretmenleri Elif Akançay rehberliğinde, atık ilaç ambalajlarını değerlendirerek tablo çalışmaları yapmayı başardılar. Bu çalışmalar, sadece atıkların yeniden kullanımını teşvik etmekle kalmayıp, aynı zamanda öğrencilerin yaratıcılıklarını da ortaya çıkardı.

Elde edilen sanatsal eserler, okulumuzun çevre bilincini ve sanat algısını artırırken, aynı zamanda atık malzemelerin nasıl değerlendirilebileceğini de gösterdi. Öğrencilerin bu projeyle kazandıkları deneyim ve bilinç, çevre dostu ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmalarına olanak sağlayacak.

Okulumuzun teknoloji tasarım öğretmeni Elif Akançay ve öğrencilerini, çevre dostu ve yaratıcı yaklaşımları için tebrik ediyoruz. Bu tür projelerin gelecekte de devam etmesi ve yaygınlaşması için ellerinden geleni yapmaya devam etmelerini diliyoruz.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 11:07 - Görüntülenme: 17